Ξύλινα Δάπεδα - Πατωματζής - Τζιτζιρής

Ο εξοπλισμός μας

Με ζητούμενο τo βέλτιστο αποτέλεσμα και την υψηλή παραγωγικότητα, επενδύουμε συνεχώς σε αγορές εργαλείων και μηχανημάτων και στη περιοδική συντήρησή τους, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να φέρουμε εις πέρας ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία. Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα ώστε να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας και να διατηρούμε τα υψηλά στάνταρ ποιότητας τα οποία μας καθιέρωσαν στην αγορά.

Εξοπλισμός κατασκευών

Διαθέτουμε μια σειρά από επαγγελματικά εργαλεία των πλέον φερέγγυων εταιρειών στο κόσμο της κατασκευής όπως η Makita, η Bosch, η Dewault, η Felisatti κ.α.

Επιτραπέζια συστήματα κοπής, φορητοί δισκοπρίονες, φαλτσογωνιάστρες, καρφωτικά με συστήματα πεπιεσμένου αέρα, δράπανα είναι μερικά από τα εργαλεία που μας βοηθούν για τη σωστή και άρτια κατασκευή.

Εξοπλισμός συντήρησης

Για τις συντηρήσεις των δαπέδων χρησιμοποιούμε τα τελειότερα μηχανήματα λείανσης από τους ειδικούς του είδους Künzle & Tasin και Lagler. Εταιρίες συνώνυμες με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός συντήρησης μας διαθέτοντας συστήματα απορρόφησης της σκόνης κατά 95%, κάνει την διαδικασία προσιτή για κάθε χώρο και περίσταση.